You are currently viewing Valg af den rigtige pude til sidesovere

Valg af den rigtige pude til sidesovere

For at holde en neutral rygsøjle og sund kropsholdning har sidesovende brug for en pude med et højt loft og fastere støtte. Sidesveller kan også opleve, at fnugbare materialer som Kapok eller formbare materialer som dun er særligt nyttige til sidestillingen. Her er hvorfor:

Højt loft – Vigtigst af alt, en pude med en højere profil vil støtte dit hoved op, så det er i neutral justering med din rygsøjle. Derudover vil en høj pude aflaste trykket i din skulder og sørge for, at den ikke bærer hovedparten af ​​din krops vægt. Hvis du nogensinde føler, at din skulder graver dybt ned i din madras, er din pude muligvis ikke høj nok.

Fast støtte – Puder med et medium fast eller fast støtteniveau vil tjene til at holde dit hoved og nakke på linje med din rygsøjle hele natten. Hvis din pude er for blød, vil dit hoved gradvist synke ned i løbet af dine 40 blink, og dermed kaste din rygsøjle ud af neutral justering (hej, stiv nakke).

Fluffy & FormbarEn fast pude kan tage lidt tilvænning, så jeg foreslår, at du søger efter fnugbare materialer som Kapok, dun eller dunalternativer. Disse materialer er temmelig bløde i sig selv, så sørg for, at din pude er rigeligt fyldt, og loftet er højt. Men det er ofte en fordel at finde en pude, der kan luftes ind i et højere loft, for sidesovende med bredere skuldre. Desuden giver puder, der er let formbare, dig mulighed for at nå den ene arm under puden i en hyggelig omfavnelse, som er en go-to move for mange sidesovende.

Hvis du nu vil tjekke en bred vifte af pudemuligheder ud, så tjek min opsummering af de bedste puder til sidesover. Lad os i mellemtiden dykke ned i nogle mere specifikke ønsker om søvntilbehør.

Fugttransporterende – Bare fordi en pude er designet til at være kølende, betyder det ikke nødvendigvis, at den også er designet til at være fugttransporterende. Så hvis du er i overgangsalderen eller tilbøjelig til nattesved, er det bedst at sigte efter stoffer, der er naturligt absorberende. Polyester, Tencel og bambus er alle gode eksempler på materialer, der ikke er designet til at føles kølige at røre ved … men vil transportere fugt væk, mens du sover.

Naturlig og organisk – Hvis du har følsom hud eller er tilbøjelig til at få udbrud, kan det være vejen at gå med puder lavet af helt naturlige materialer. Økologisk bomuld, cellulosefibre og naturlig latex er alle gode muligheder for sovende, der leder efter organiske, allergivenlige materialer. Og husk: du behøver ikke vælge mellem dækstoffet og det indvendige fyld. Der er mange sengetøjsmærker, der udelukkende bruger naturlige materialer til at lave deres sovetilbehør.

Åndbart skum – Der er en grund til at memoryskum er så populært – mange sovere kan ikke få nok af den dybe vask og langsomme reaktion på tryk. Men hvad sovende ikke altid elsker ved memoryskum er, at det har en tendens til at fange kropsvarmen. Hvordan afhjælper vi dette? Sigt efter puder fyldt med strimlet memory-skum frem for ét solidt stykke skum. De individuelle, popcorn-størrelser strimler er i stand til at bevæge sig frit inden for pudens betræk, hvilket giver mulighed for meget bedre åndbarhed. På denne måde spreder puden din kropsvarme, og du nyder stadig den klassiske memoryskum-fornemmelse.

Nu ved vi, hvad ryg- og sidesovere skal kigge efter i en pude, men vidste du, at mange sveller skifter frem og tilbage mellem begge disse stillinger? Hvis du er en kombination af ryg/side-sover, så sørg for at tjekke min oversigt over de bedste puder til combo-sover. Men her er et tip: Kombinationssveller bør sigte efter puder med justerbare fyld. På denne måde kan du personliggøre din pude, så den passer til de stillinger, du sover mest i.