You are currently viewing Skab fornyet energi og bedre kommunikationsevner med yoga

Skab fornyet energi og bedre kommunikationsevner med yoga

For at kunne færdes i verden i dag, er det vigtigt at man kan kommunikere både på tværs af landegrænser men også med alle typer af mennesker. En god kommunikation er vejen til et godt netværk og samarbejde, hvorfor det både er essentielt i hverdagen men også på arbejdslivet. Læs med, og bliv klogere på hvordan du kan forbedre dine kommunikationsevner med yoga.

At være god til at kommunikere kan være en svær egenskab at mestre. Det handler ikke alene om at kunne lytte og tale, men også at forstå. Det at forstå og den vej igennem komme med givende og konstruktive tilbagemeldinger, er vigtigt for at kunne føre en gnidningsfri samtale hvor begge parter kan føle sig set og hørt.

Derfor er yoga godt

Yoga er udover at være en træningsform der styrker musklerne og balanceevnen, også en træningsform der øger kropsbevidstheden og ens koncentrationsevner. Det træner din evne til nærvær, og hjælper dig således med at være tilstedet i nuet. Et element der særligt er essentielt når man kommunikerer.

Yoga Århus kan hjælpe dig godt i gang med yoga, hvor du kan blive klogere på alle elementer inde for området og yderligere tilkøbe udstyr og træningstøj.

Nærvær er vigtigt for en god kommunikation

Hvis man under en samtale glider ind i sit eget univers, er det tydeligt for modparten at mærke at man ikke er tilstedeværende. Dette kan føre til ubehag, og hurtigt skabe miskommunikation. Yoga er derfor en måde hvorpå man kan lære at vedligeholde koncentrationen og fremgå nærværende, så man kan fokusere på det der bliver fortalt og sagt, og hermed komme med sammenhængende svar.

Nærvær er ikke kun vigtigt når vi kommunikerer men også i mange andre tilfælde. Det er derfor et område som er værd at arbejde på, for at blive et bedre jeg, og øge chancen for at skabe nye muligheder.