You are currently viewing Sådan kan du bruge dine kommunikative egenskaber til at få succes i datinglivet 

Sådan kan du bruge dine kommunikative egenskaber til at få succes i datinglivet 

Datinglivet er en videnskab i sig selv, og en svær færdighed at mestre. Med de rette kommunikative egenskaber vil du dog kunne komme langt. Lær hvordan, og bliv klar til at gribe kærligheden når den står for døren. Hvem ved, måske er det allerede i morgen? 

I takt med at internettet har gjort sit indtog på samfundet, og præger vores dagligdag, er den nye spirende generation af datinguniverset nu også rykket online. Online er mulighederne større, men konkurrencen sværere, og det gælder derfor om at skille sig ud og være unik for at skabe succes. Få flere tips til datinglivet på https://netdatingtips.dk/dating-dk/ 

Skab en fængende profiltekst 

Din profiltekst på en datingside, kan på mange måder sammenlignes med dit CV. Det er dit personlige varemærke, der velformuleret og velskrevet, skal argumentere for hvorfor du skal vælges frem for andre på markedet. En fordel er derfor at sætte sig grundigt ned, og definere personlige interesser og hvad der motiverer en i livet. Forsøg at gøre brug af alternative vendinger eller beskrivelser hvor du skiller dig ud, og hvor modparten for en klar fornemmelse af hvem du er som person. 

Vær personlig i dine beskeder 

For at opnå succes, kræver det, at man vil kunne mærke dig som person hele vejen igennem. Der vil derfor ikke være en gevinst i at skrive den samme besked ud til mange, da man sjældent vil modtage et tilbagevendende svar. Brug derfor tid og energi på hver enkelt besked der sendes ud, i håb om at fange den anden persons interesse. 

I online datinguniverset, er forudsætningerne anderledes, og du har ikke alle de øvrige elementer fra det virkelige liv at spille på. Modparten har derfor kun dit profilbillede og dine kommunikative egenskaber og interesse at vurdere dig på. 

Tænk før du skriver 

Hvert enkelt ord du skriver, kan få betydning for udfaldet af samtalen og succesoplevelsen. Sørg derfor for ikke at bruge negative konnoterede ord og vendinger, men fremstå i stedet positiv for at blive anset som mere attraktiv og imødekommende. Yderligere kan humor og gode grammatiske evner komme dig til fordel.