You are currently viewing Sådan finder du på nye praktiske opbevaringsløsninger i hjemmet 

Sådan finder du på nye praktiske opbevaringsløsninger i hjemmet 

Bor du småt eller er du bare helt vild med smart opbevaringsløsninger, så kan du med fordel læse med videre her hvor du kan opsnuse gode fif til hvordan du finder på nye og praktiske opbevaringsløsninger hjem til dig. 

Gem alle de ting der roder væk med smarte løsninger 

Der findes næsten ikke den person der ikke knuselsker smarte opbevaringsløsninger, men for nogle personer kan det være mere spændende at finde på og skabe disse lidt anderledes måder at gemme ting væk på.  

I en tid hvor vi gerne vil have et hjem stående uden alt for mange nips og ting i de forskellige rum, kan det være helt perfekt med gode opbevaringsløsninger, men det er ikke altid at kvadratmeterne i hjemmet tillader store kommoder og skabe, der kan hjælpe med at skjule “rodet” i hjemmet. De mere hemmelige steder er derfor noget der kan skabe en forbløffelse hos de fleste og det er netop dem vi vil se nærmere på. Det handler altså ikke kun om skabe, natborde, senge med opbevaring m.v., men også om at tænke helt i de eventyrlige retninger. 

Lad dig inspirere af Tinyhomes 

De fleste af os kender historien om Narnia – et eventyrland hvor adgangen findes i dybet på et kæmpe klædeskab. Denne fortælling har kunne opsluge både børn som voksne og mange har fra barnsben haft behov for at stikke en arm helt ind i bunden på et fremmed klædeskab, hvis det har haft en størrelse eller et udseende der har mindet op noget der kunne gemme et eventyrland. 

Det er denne kreative tilgang der har givet gode idéer i de helt almindelige hjem. Ikke alle hjem benytter sig af dem, fordi der som sådan ikke er behov for at indskrænke opbevaring og derfor får du også mest ud af at lure de mest smarte løsninger, når du gransker i de såkaldte Tinyhomes.  

Et Tinyhome er et hjem der rummer alt på meget få kvadratmeter og her er der smarte opbevaringsløsninger som f.eks. skuffer i hvert trappetrin, ekstra hylder oppe under loftet og meget mere.  

Er det lige i overkanten til dig med sådanne løsninger, er der heldigvis også mange møbelproducenter der tænker opbevaring ind i deres designs og til en pris man kan betale sig fra. Du kan let finde f.eks. sengestel med skuffer og store spejle med knagesystemer indbygget, så du behøver altså ikke at bygge de vilde idéer selv, for det som regel noget du selv skal kaste dig over hvis du vil nærme dig de smarte løsninger du ellers ser ved f.eks. Tinyhomes.