You are currently viewing Sådan får du den perfekte aktive eller afslappende ferie

Sådan får du den perfekte aktive eller afslappende ferie

Feriesæsonen er over os! For mange af os betyder det fri fra arbejde, tid til at tilbringe tid med familie og venner og tid til at slappe af. Men bare fordi du er på ferie, betyder det ikke, at du behøver at være en sofakartoffel. Der er masser af måder at holde sig aktiv på og stadig nyde alle feriefesterne. Her er et par idéer til at komme i gang.

Hvis du ønsker at holde dig aktiv i ferien, er der masser af muligheder for dig. Mange byer tilbyder 5 km- eller 10 km-løb med ferietema, som er gode til at få noget motion og samtidig nyde den festlige atmosfære. Hvis løb ikke er noget for dig, kan du prøve at finde en lokal gruppetur eller -vandring med ferietema. Eller hvis du er virkelig ambitiøs, kan du starte din egen tradition ved at cykle eller gå en tur med familien rundt i nabolaget efter middagen juleaften.

Der er også masser af muligheder for at være aktiv indendørs, hvis vejret ikke er med på det. De fleste indkøbscentre har udvidede åbningstider i julen og er som regel pyntet med festlige lys og dekorationer. En gåtur rundt i indkøbscentret er en god måde at få nogle skridt ind, mens du samtidig foretager dine juleindkøb. Og hvis du har brug for en pause fra al den travlhed, har de fleste indkøbscentre også biografer, hvor du kan slippe væk i et par timer.

Nogle gange er den bedste måde at nyde ferien på selvfølgelig at gøre absolut ingenting. Hvis det er det, du er på udkig efter, er der ingen skam i det! Klumme dig sammen i sofaen med en kop varm kakao og se din yndlingsjulefilm. Eller tag en lang lur foran pejsen. Nogle gange er den bedste måde at slappe af på, at gøre præcis det, der føles godt i øjeblikket

Uanset hvad dine ferieplaner er, er der ingen grund til, at du ikke kan gøre dem så aktive eller afslappende, som du ønsker. Hvis du leder efter måder at holde dig aktiv på, er der masser af muligheder – lige fra gå- og løbeture i grupper til indendørs gåture i indkøbscentre. Og hvis du hellere vil slappe af, kan du hygge dig med en god bog eller tage en lur foran pejsen. Uanset hvordan du tilbringer ferien, så få den til at tælle!

Find flere idéer til næste rejse på Laternanordica.dk