Velkommen til kommunikationsforeningen

Effektiv kommunikation handler om mere end blot udveksling af information. Det handler om at forstå følelserne og intentionerne bag informationen. Ud over at være i stand til klart at formidle en besked, skal du også lytte på en måde, der får den fulde betydning af det, der bliver sagt, og får den anden til at føle sig hørt og forstået.

Effektiv kommunikation lyder som om den skal være instinktiv. Men alt for ofte kommer der vild, når vi prøver at kommunikere med andre. Vi siger en ting, den anden person hører noget andet, og der opstår misforståelser, frustration og konflikter. Dette kan forårsage problemer i dit hjem, skole og arbejdsforhold.

For mange af os kræver kommunikation mere tydeligt og effektivt at lære nogle vigtige færdigheder. Uanset om du prøver at forbedre kommunikationen med din ægtefælle, børn, chef eller kolleger, kan læring af disse færdigheder uddybe dine forbindelser til andre, opbygge større tillid og respekt og forbedre teamwork, problemløsning og din generelle sociale og følelsesmæssige sundhed.

 

icon About

Effektiv kommunikation handler om mere end blot udveksling af information. Det handler om at forstå følelserne og intentionerne bag informationen.

Tag fat i os