You are currently viewing Kommuniker let og enkelt med venner i udlandet
Foto: Pixabay.

Kommuniker let og enkelt med venner i udlandet

Når man rejser ud i verden, møder man mange mennesker, og nogle af dem har man måske lyst til at holde kontakten med. Tidligere var den eneste mulighed at skrive breve til hinanden, for et telefonopkald til udlandet var dyrt. Det kan det stadig være, men nu har vi flere andre kanaler til rådighed, hvor vi kan kommunikere med venner og familie over hele verden. 

Internettet har i sandhed revolutioneret verden og givet os mange fantastiske muligheder, som vi før kun kunne drømme om, og som i nogle tilfælde virkede absurde. Man rystede på hovedet, når fremtidsforskere tonede frem på TV og sagde, at i fremtiden ville vi kunne se hinanden, når vi talte i telefon. I dag er netop det en integreret del af vores hverdag, som mange slet ikke tænker over. 

Sikkerhed med en VPN 

Når du gerne vil kommunikere med venner og familie i andre landet, eller i det hele taget være på internettet, kan du med fordel gøre det via en VPN. På PrivacySharks kan du sammenligne de forskellige muligheder inden for dette område og således beslutte dig på et oplyst grundlag. Det er ikke strengt nødvendigt med en VPN, men her får du ekstra sikkerhed, når du bruger internettet, og netop sikkerhed kan man i disse tider ikke få for meget af.  

Tale er sølv, men billede er guld 

Muligheden for at se hinanden, mens man taler sammen, kan være utroligt meget værd, hvis man for eksempel har et barn, der har bosat sig Australien og man derfor ikke ser ret tit. Nok er det dejligt at tale i telefon og høre den andens stemme, men at kunne se personen giver en ekstra dimension. Her kan man bruge Skype, Viper, Facetime eller en af de andre løsninger, der findes. 

Det velkendte ding 

En tjeneste, som millioner af mennesker verden over benytter hver eneste dag, er Facebooks beskedsystem Messenger. Man kan sige, at det i store træk fungerer ligesom SMS, men det er alligevel ikke helt det samme. En af forskellene er, at det er gratis at sende en besked via Messenger, hvor det kan koste mange penge at sende SMS til udlandet. Prisen for at sende SMS afhænger af, hvilket abonnement man har, og for nogle er det dermed en del at deres aftale at kunne sende SMS’er uden ekstra omkostninger. 

Selvom vi i dag har alverdens muligheder for at kommunikere med hinanden er der nu ikke noget som et godt, gammeldags brev. I dag hører det til sjældenhederne at få et brev fra en ven, men når man gør, bliver man glad over at genkende den andens velkendte håndskrift, og ikke mindst den gestus det er, at bruge tid på at skrive et brev. Selvom portoen er blevet dyr, kan det alligevel være en god idé, bare en gang i mellem, at forkæle sine venner eller familiemedlemmer med et brev.