You are currently viewing Invester dine penge i kryptovalutaen Bitcoin

Invester dine penge i kryptovalutaen Bitcoin

Den nye tids investering er at investerer sine penge i kryptovalutaer. Værdien af kryptovalutaer er dog meget anderledes end det generelle aktiemarked, hvor der er penge bag forbundet med handelsvarer.

Værdien af Bitcoin

Helt simpelt skal Bitcoin forstås som ikke fysiske penge, du kan handle med forskellige steder bl.a. via internettet.  Der ses også særlige kundegoder som rabatter ved at handle i BTC. En Bitcoin også kaldet BTC har dog ikke større værdi, end hvad folk vil betale for den. Som alle andre investeringer er handel med Bitcoin også forbundet med et eget ansvar. At man skulle kunne tåle at tabe de penge, man nu engang har satset. Men igen kan investeringer også høste en rigere tilværelse oftest på lang sigt, som gør at ens liv bliver mere magelig, overvej at Investere dine penge i Bitcoin.

Hvorfor vælge kryptovalutaen Bitcoin som investering 

Bitcoin er taget godt imod investeringsinteresserede, idet den ses som en anden betalingsform end reelle penge. Heraf har mange mennesker set en værdi i at eje Bitcoins, hvis øvrige aktiemarkeder skulle gå ned. Om det nogensinde sker er uvist, men det er set før, at banker krakker. Og heraf har mennesker mistet deres formue og stort set alt, hvad de ejede. Nogle har måtte heraf gå fra hus og hjem. Set i lyset af dette har interessen for bl.a. BTC været større end forventet. BTC er nemlig en af de kryptovalutaer, som igennem de sidste par år er steget eksplosivt i Bitcoin kurs. Så det er bestemt værd at overveje at komme med på vognen, hvis du gerne vil forsøge at sikrer en formue på anden vis end generelle aktier eller øvrige værdipapirer.

At satse er også at leve

Med en stigende Bitcoin kurs vil man nok mene, at ens investering er sikker. Men check altid udbyderen, for svindel kan forekomme. Men man bør have for øje at værdien styres af udbud og efterspørgsel. Idet markedet udviser en stor interesse i kryptovalutaen Bitcoin, som også var den første af sin karakter på markedet, så er der mange almindelige mennesker, der har satses deres penge i denne investeringsform. Netop for gradvist at øge deres formue. Jo højere Bitcoin kurs jo større investering vil der også skulle til. Til tider må man også tage nogle chancer, for chancer som alt andet i livet vil altid være forbundet med risiko. Men igen livet skal også leves.