You are currently viewing Find de rigtige skistrømper: Skisokker der sikrer din komfort

Find de rigtige skistrømper: Skisokker der sikrer din komfort

Når du skal ud at investere i et par gode skistrømper, er det vigtigt, at du vælger noget, der passer til din krop. Der findes nemlig mange forskellige typer af skistrømper på markedet – alle med deres egne fordele og ulemper. I denne artikel guider vi dig til, hvordan du finder de rigtige skisokker, så du aldrig kommer til at fryse tæerne på pisten igen!

Valg af skistrømper
Skistrømper findes i mange forskellige varianter. Fælles for dem alle er, at de sidder tæt til kroppen og isolerer godt mod kulde. Skistrømperne fås typisk i tre forskellige længder: kort, medium og lang. Hvilken længde du skal vælge, afhænger af din egen højde – jo højere du er, desto længere strømper bør du have på.

Når du har valgt den rette længde, er næste skridt at finde den rigtige tykkelse. Skistrømperne fås i forskellige tykkelser alt efter, om du primært bruger dem til alpint skiløb eller langrend. Hvis du ikke ved, hvilken type skistrømper du skal have, kan det anbefales at starte med en medium-tykkelse strømpe.

Tag komforten seriøst
Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du finder et par sokker, der passer godt til din støvle. Skistøvlerne er typisk lavet af et blødt og fleksibelt materiale, der ikke tager skade af at blive fugtige. Derfor kan du sagtens bruge almindelige sokker i skistøvlerne – det vigtigste er, at de sidder godt på foden og ikke begynder at trække sig sammen, når de kommer i kontakt med fugten fra sneen.