You are currently viewing Få en bedre markedsføring som elektriker

Få en bedre markedsføring som elektriker

Ingen virksomheder eller markeder kan slippe for at skulle indføre en god marketingsstrategi. Marketing bringer kunderne ind i butikken, og hvilken virksomhed kan undvære det?

En virksomheds allerførste bekymring må og skal være, hvordan denne skaffer penge til at holde sig levende. Hvis dette ikke er den første bekymring, er det et klart tegn på, at det enten går virkelig godt eller virkeligt dårligt i virksomheden.

Du skal selvfølgelig her lære, hvordan du får den gode markedsføring til din virksomhed.

Hvor finder dine kunder dig?

Kunderne står ikke rundt om næste gadehjørne og venter på dig. Kunderne finder andre steder hen, hvis du ikke kan finde ud at komme hen til dem.

Det kunne være, at du er en elektriker Herlev. Når nye kunder skal finde dig, leder eller søger de efter en elektriker. Det første og bedste vil som regel være deres valg her – hvordan bliver det så dig?

En af måderne, du kan ende som de nye kunde nye kunders førstevalg, er ved at have en marketingplan, som kunderne forstår. Her handler det om at møde kunderne, der hvor de er.

Du skal altid spørge dine kunder, hvor de har hørt om dig fra. En stor portion kan have fundet dig ved at søge på Google. Hvis din hjemmeside og marketingstrategi er utrolig dårlig, er der nok ikke mange af dem.

Ligegyldig hvad skal du altid bruge din kunders oplevelse med at finde din virksomhed og tilfredsheden med arbejdet, du har udført. Det er de ord og sætninger, du kan bruge til din marketing.

Det kan være ting, som at du er pålidelig, du er billig, du klarer jobbet hurtigt eller lignende. Fremhæv disse ting på din hjemmeside, så de næste kunder ved, hvad de skal forvente.

Hjælp kunderne til den bedste løsning

Kunder elsker, når de kan mærke, at du forsøger at give dem den bedste løsning. Man kan meget hurtigt høre, hvis håndværkeren ikke høre efter når man forklarer projektet. Inden i håndværkerens hoved er personen allerede videre. Det giver store irritationer for kunden, der ikke føles sig hørt i byggeprojektet.

I forhold til marketing kan det også bruges, at du får dine kunder og giver tilbud på hjemmesiden, de kan forholde dig til. Det er fint at skrive, prisen altid kan ændre sig og I sammen skal finde den bedste løsning.

Men vi mennesker kigger efter prisskilte og tilbud, når vi leder efter produkter. Hvis du kan få nogle priser op på din hjemmeside, som er faste, er det genialt.

Det kan være ophængning af lamper, tilslutte hårde hvidevarer osv. Giv nogle billige og gode priser, som kunden så kan forholde sig til.

Når kunden ringer, kan I så snakke mere gennemgående om, hvordan arbejdet skal forløbe.