You are currently viewing Du kan kommunikere bedre i udhvilet tilstand 

Du kan kommunikere bedre i udhvilet tilstand 

Når du skal kommunikere dine budskaber ud, så de står skarpt og tydeligt, så er det vigtigt at du er fokuseret og klar i hovedet. Hvis du er optimalt udhvilet har hjernen mere klarhed til at sætte budskaberne sammen, så de giver mening og går rent ind hos modtageren. En forudsætning for en udhvilet og klar hjerne er en god nats søvn, hvor kroppen har fundet optimal hvile. Her spiller sengen faktisk en rolle, som ikke bør undervurderes. 

En god seng skal passe til din krop og være behagelig at ligge i. Den må gerne have en god madras, som kan give dig optimal hvile. Hvis du skal sove godt, så hjælper det også en hel del, hvis dit soveværelse er velindrettet og ikke roder for meget. Sengen skal ikke bare være behagelig, den skal også være pæn og passe til din øvrige indretning. Du kan finde sengestel med opbevaring i mange flotte modeller hos sengestel.dk. 

Væk med overflødigt rod 

Har du plads til opbevaring i dit sengestel, så kan du lettere holde orden i dit soveværelse. Hvis det roder for meget i dit hjem, så er det lidt lige som hvis det roder i dit liv. Du får sværere ved at fokusere, fordi alle mulige ting påkalder sig din opmærksomhed. Her er det godt med plads til opbevaring i dit sengestel.  

Du bliver fri for bunker af tøj, der ligger og flyder på gulve og natborde. Hvis du vil have optimal hvile, skal dit soveværelse være nogenlunde ryddeligt. Så kan du sove trygt og godt uden at tænke på at i morgen skal du rydde op. 

Frisk på jobbet 

Når vi sover, drømmer vi og hjernen kører en slags diskoptimering, hvor dagens indtryk og oplevelser bearbejdes og sorteres. Dette klargør hjernen til at fungere optimalt den følgende dag. Det mentale helbred er også afhængigt af god søvn. 

Et udhvilet menneske arbejder bedre og kommunikerer klarere end et træt og søvnigt menneske. Hvile og søvn er vigtigt for at vi kan levere på jobbet. Og skal der kommunikeres har vi netop brug for en klar hjerne.