You are currently viewing De hotteste shows på Broadway

De hotteste shows på Broadway

Hvis du er på udkig efter en aften med underholdning, er der ikke noget bedre sted at tage hen end Broadway. Broadway er hjemsted for nogle af de mest populære shows i verden og er et mekka for både teaterelskere og almindelige fans. Men med så mange gode muligheder at vælge imellem kan det være svært at beslutte, hvilket show man skal se. Derfor har vi sammensat en liste over de hotteste shows på Broadway lige nu. Fra klassikere som “The Phantom of the Opera” til nyere hits som “Hamilton” er der noget for enhver smag på denne liste.

“The Phantom of the Opera”

“The Phantom of the Opera” er nok en af de mest populære musicals nogensinde og fortæller historien om en maskeret mand, der forelsker sig i en operasangerinde. Med ikoniske sange som “The Music of the Night” og “Think of Me” er det ikke underligt, at denne forestilling har været opført i over 30 år. Men du skal være hurtig hvis du skal nå at opleve denne musical på Broadway. Den 18. februar 2023 bliver sidst gang at “The Phantom of the Opera” bliver vist på Broadway.

“Hamilton”

En hiphop-musical om en af USA’s grundlæggere? Det lyder skørt, men det virker. “Hamilton” har taget Broadway med storm siden premieren i 2015, vundet 11 Tony Awards og er blevet et af de mest indtjenende shows i historien. Hvis du ikke har set den endnu, kan du godt glæde dig

“Wicked”

Wicked” er baseret på Gregory Maguires roman og fortæller historien om to hekse i Oz’ land. Musicalen har været opført i over 15 år og er en af de mest populære forestillinger på Broadway. Med iørefaldende sange som “Defying Gravity” er det let at forstå, hvorfor denne forestilling stadig er så populær.

Uanset om du er teaterfan eller bare er på udkig efter en sjov aften i byen, har Broadway noget for enhver smag. Dette er blot nogle få af de hotteste shows på Broadway lige nu. Så snup dine billetter og gør dig klar til en aften, du aldrig vil glemme.

Hvis du vil læse mere nyt om kultur, så besøg kulturriget.dk