annonce

Dinero som regnskabsprogram til den lille virksomhed

Dinero er et populært regnskabsprogram, der er velegnet til den lille virksomhed. Programmet er nemt at bruge og kræver ikke nogen særlige regnskabsmæssige forudsætninger. Det er dog altid godt at få en revisor eller lignende til at kigge på tingene, inden man sender regnskabet ind til erhvervsstyrelsen. Sådan en kan du finde herinde.

Med Dinero kan du nemt oprette fakturaer og sende dem direkte til dine kunder. Programmet giver også mulighed for at holde styr på dit lager og din bankkonto. Du kan nemt registrere indtægter og udgifter, og programmet giver dig et godt overblik over din virksomheds økonomi.

En af fordelene ved Dinero er også, at det kan integreres med andre programmer, som du måske allerede bruger i din virksomhed. Det kan f.eks. være din webshop eller dit lønsystem. På den måde kan du spare tid og undgå dobbeltarbejde. Derudover er det også et meget godt program at anvende, hvis man har en dansk erhvervskonto. Dette skyldes, at Dinero understøtter det der kaldes for automatisk afstemning med banken. Du skal derfor ikke sidde og “kæde” dine bilag sammen med transaktioner i banken. Dette kan programmet som udgangspunkt godt gøre for dig. Dette kræver dog selvfølgelig, at din bank er understøttet, og at du betaler for Dinero Pro, da det ikke er inkluderet i den gratis version af programmet.

Derudover er Dinero også en sikker løsning, da programmet benytter en krypteret forbindelse, når du arbejder med dine data. Dette gør, at du ikke behøver at bekymre dig om sikkerheden, når du arbejder med følsomme oplysninger i programmet.

Dinero tilbyder også en mobilapp, så du kan holde styr på din virksomheds økonomi, uanset hvor du befinder dig. Du kan f.eks. oprette fakturaer, registrere indtægter og udgifter eller se saldoen på din bankkonto.

Alt i alt er Dinero en god og brugervenlig løsning til den lille virksomhed, der ønsker at holde styr på sin økonomi på en enkel og effektiv måde.