Uncategorised

Indgår din bil i et dødsbo

At navigere rundt i det praktiske efter en nær perso er gået bort, kan være ret overvældende. Der er nemlig tale om et væld af både aktiver heriblandt en dødsbo bil der skal bortgives eller omdannes til kontanter. heldigvis står vi klar til at hjælpe dig med at lette din byrde, og nedenfor kan du læse mere om, hvorfor du med fordel kan vælge at sælge bilen til os.

Vi forstår vigtigheden af omsorg blandet med ekspertise.

At håndtere et dødsbo kan være svært, idet mange af de fysiske aktiver kan være tæt knyttet til minder og følelser. I det tilfælde du vælger, at en dødsbo bil skal sælges og altså ikke beholdes, så vil vi gerne love dig, at vi gør vores bedste for at give dig en pris der er fair for begge parter, og en salgsprocess der er nem, hurtig og overskuelig.

Hvorfor vælge os som køber af din dødsbo bil?

Vi kan oplyse med god samvittighed, at vi har købt dødsbo biler før, så vi kender til situationen.

1. Vi servicerer dig med omsorg og respekt.

Vores team har håndteret dødsbo biler før, og forstår at dette skal gøres med stor forståelse for hvad du eventuelt går igennem. Vi sætter en ære i, at guide dig gennem processen med både omsorg og respekt.

2. Vi tilbyder en fair pris der tager udgangspunkt i bilens værdi på markedet.

Vi gør vores bedste for at du få en pris på bilen du er tilfreds med. Med mange års ekspertise, samt adgang til forskellige beregningsværktøjer, kan vi forholdsvis hurtigt anslå din bils værdi, og derfra tilbyde dig en pris.

3. Nemt, enkelt og stressfrit.

At sælge en dødsbo bil kan involvere juridiske spørgsmål der skal tages stilling til – noget vi eventuelt kan være behjælpelige med via vores erfaring og ekspertise. Vi strømliner processen, ved at håndtere de forskellige trin i en korrekt prioriteret rækkefølge, samt ved at sikre al papirarbejdet er i orden.

4. Øjeblikkelig betaling

I forbindelse med håndteringen af et dødsbo, er det forventeligt at økonomiske sager er akutte og kræver hurtige resultater. Derfor vil du naturligvis modtage øjeblikkelig afregning for bilen skulle du sælge den til os. Dette gør vi ved enten at betale dig kontant, eller ved at lave en straksoverfdørsel via banken. 

5. Vores arme er åbne for alle slags biler

Uanset hvad bilmærke og model der er tale om, tager vi pænt imod. Det er også ligemeget om bilen er ny eller gammel, velfungerende eller defekt – vi køber nemlig alle typer biler.

Sådan ser salgsprocessen ud

Hvis du har en dødsbo bil du gerne vil sælge, kan du nedenfor se hvordan det ser ud, trin for trin.

  1. Kontakt os på telefon eller email.
  2. Giv os detaljerne på din dødsbo bil.
  3. Vi tilbyder en pris på din bil.
  4. Accepter tilbuddet og aftal tidspunkt for afhentning af bilen med os.
  5. Du modtager din betaling.

Det må gerne være en god oplevelse at sælge din dødsbo bil, og det vil vi gerne bestræbe os på det bliver hvis du sælger den til os. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *