annonce

Dette koster linkbuilding, og dette skal du være opmærksom på

Mange virksomheder efterspørger linkbuilding, som er processen hvor man får andre webmasters til at oprette links til ens egen hjemmeside med henblik på at få endnu bedre placeringer i folks søgeresultater.

Det kan dog være meget uoverskueligt at finde ud af, om man får en god pris. Hvad er en god pris? I princippet kan man sige, at hvis du og sælgeren af links tjener penge på det, så er det vel en god pris. Man kan dog altid optimere, men links er ikke det samme som brød. Man kan nemt lave det samme brød som andre, men det er ikke nødvendigvis links fra de samme domæner, der bliver solgt links fra. Domæner er meget vigtige, og de afgør oftest prisen på linkbuilding.

Før vi går i dybden omkring domæner, så vil vi lige nævne, at du sagtens kan finde en sammenligning af priser på dansk linkbuilding.

Tilbage til domænerne. Hvis du gerne vil have så mange links som muligt, så er du i princippet ligeglad med hvilket domæne linket kommer fra. Nogle mener, at dette er en god måde at lave linkbuilding på. Her bør du så ikke købe en masse dyre links, men i stedet fokusere på ukendte domæner med en relativt god værdi for pengene, så kan du måske få links 10 gange billigere. Ønsker du derimod at have links fra kvalitetssider, det vil sige reelle hjemmesider, så skal du punge ud. Det kan sagtens koste flere tusind kroner per link. SEO er ikke en præcis videnskab, så kan man spekulere på, hvad der virker bedst. Man kan dog se, at bureauerne blander begge ovenstående strategier. På den måde bliver den gennemsnitlige pris også en del lavere.

Generelt bør du bygge links fra relevante domæner, der ender på .dk, hvis du har en dansk hjemmeside. Nogle mener dog, at det ikke har betydning, og at det er hjemmesidens sprog, der er afgørende. Igen, det er ikke muligt at sige noget meget konkret, men mange har haft gode erfaringer med at linke fra relevante danske domæner med en god domænestyrke. Prøv det, og hvis det ikke virker, så kan du altid skifte din strategi.

Vi håber, at denne her artikel var nyttig på en eller anden måde. Du kan altid skrive en kommentar, hvis du er i tvivl om noget, eller du kan tjekke den ovenstående hjemmeside ud. Der er meget god information på den.