Uncategorised

Skal du sælge en konkursbo bil?

I økonomisk turbulens, kan det være en effektiv strategi at sælge en konkursbo bil med det samme, særligt hvis din rolle er, at håndtere håndtere konkursboet. Jo hurtigere bilen sælges, jo hurtigere kan du tilføre pengestrøm til det arsenal af aktiver, som bruges på at afbetale den gæld der er på tale.

Hos os, forstår vi at dette er en særlig situation, og vi er klar til at hjælpe dig med at afsætte bilen, og tage byrden fra dine skuldre.

Hvorfor så sælge din konkursbo bil til os?

1. Smertefri process.

At sælge en konkursbo bil kan føles overvældende, specielt hvis du balancerer andre lignende udfordringer på samme tid. Ved at sælge til os, er du garanteret en kort og præcis process. Vi tager os af al papirarbejdet der er involveret i et bilsalg. Det eneste vi skal, er at blive enige om prisen, og derfra går alting meget hurtigt.

2. Afregning med det samme.

At sælge en konkursbo bil medfører ofte, at bilen helst skal afsættes hurtigt. Vi har forståelse for et sådan behov, og garanterer dig derfor øjeblikkelig afregning. Det gør vi ved kontant afregning eller straksoverførsel via banken. 

3. Vi tager imod alle typer biler.

Uanset om din bil er en nyere elbil eller en gammel dieselbil, er vi interesseret I, at købe den af dig. Det gælder i øvrigt også selvom bilen er defekt eller sågar totalskadet. Før du overvejer at skrotte en bil hvis du er usikker på værdien, så kontakt os gerne først.

4. Vi følger lovens forskrifter

Det er naturligvis vigtigt, at holde sig indenfor for reglerne, når der er tale om aktiver fra et konkursbo. Der kan vi roligt love dig, at det har vi helt styr på. Hvis du sælger til os, kan du regne med, at hele processen stemmer overens med de juridisk gældende regler og retningslinjer.

 

 

 

Hvordan sælger du en konkursbo bil til os?

1. Kontakt os på telefon eller mail.

Fortæl os kort omkring detaljerne på din konkursbo bil. Vi skal gerne vide bilens mærke, model, årgang, stand og kilometertal.

2. Få et tilbud fra os

Baseret på ovenstående detaljer, er vi i stand til at give dig en konkret pris på bilen.

3. Vi afhenter bilen

Hvis du accepterer prisen, vil vi arrangere gratis afhentning af bilen. Hvis bilen er defekt og ikke kan køre, vil vi arrange gratis afhentning med en transportbil.

4. Øjeblikkelig betaling.

Når alting er verificeret og handlen er endeligt bekræftet, modtager du afregning med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *