Lad dampen stige til nye højder med e cigaretter

Rygning bliver i stadig større grad erstattet af damp – et alternativ fuld af fordele og helt uden ulemper. Det emmer af sundhed. 

Det sunde og billige alternativ til skadelige smøger 

Nikotin-cigaretter har længe været et udskældt nydelsesmiddel. Med hvert eneste hiv indtager man over 4000 giftige stoffer, hvoraf over 50 er stærkt kræftfremkaldende. Dertil giver det en dårlig lugt og indeklima til stor gene for både en selv og omgivelserne og er en meget dyr vane – jo mere man ryger, jo dyrere er det. Med andre ord er rygning en dyr og dårlig vane, der kun giver sundhedsskadelige problemer.  

Mange rygere ønsker at stoppe, men kan ikke overskue et rygestop – man er blevet afhængig af nikotinen, dampen omkring sig og at have noget i hånden. Alle traditionelle rygestop lader en mangle noget. Men med e cigaretter behøver du ikke undvære noget af det – du slipper bare for alle giftstofferne. 

Go Smoke = Dejlig damp 

Med e cigaretter i hånden bibeholder man stadig følelsen af at ryge, og man kan selv dosere sit nikotinindtag fra 0-18 mg. Antallet af mg. skal svare til det daglige indtag af cigaretter, f.eks. svarer 9 mg. til indtagelse af 9 cigaretter dagligt, og man kan trappe ned i sit eget tempo. Måske er nikotin afhængighedsskabende, men det er ikke farligt og er i alle tilfælde det sunde tilfælde til nikotin-cigaretter.  

Med et utal af de nyeste og bedste e cigaretter samt et utal af skønne, sjove, søde og stærke smagsoplevelser tilbyder Go Smoke noget for enhver smag. 

Det kan være svært at finde det rette udstyr, uanset om du er nybegynder eller erfaren damper, så vi har gjort forarbejdet for dig, så du har de bedste forudsætninger for et varigt rygestop. Som nybegynder kan det være en god ide at satse på en startpakke, hvor der udstyr nok til at begynde at udforske dampverdenen, og hvor man løbende kan anskaffe sig nyt. 

Find den rette smag til dine e cigaretter 

Løbende hermed kan man begynde at overveje sine smagspræferencer – med over 1000 smagsoplevelser er der noget for alle – frisk, stærke, sjove og klassiske. Måske kan det i starten være en god ide at holde sig til de klassiske smagsoplevelser som tobak og de mere friske som frugt. Det er smagsoplevelser, vi alle kender, og når man så er blevet mere erfaren, kan man begynde at eksperimentere med de mere specielle smagsoplevelser eller måske endda lave sine egne blandinger.  

Har du nogensinde overvejet at blande smagen af vaniljeis med smagen af vampyrvingummi? Eller måske lime kombineret med red ice tobak? Mulighederne er uendelige, så du skal bare lade dampen stige og prøve den nye verden af. Jo før du begynder dit rygestop, jo før kommer du af med afhængigheden, og det nye liv vil vise sig som damp på en smuk morgen.  

Kort sagt er dampning nøglen til en sundere, sjovere og mere sexet fremtid – din tegnebog bliver tykkere, din krop bliver sundere, lungerne stærkere og omgivelserne gladere – med andre ord er det et win-win-win!