You are currently viewing 5 TING JEG ØNSKE JEG HAVDE VIDT OM SEX, DA JEG VAR YNGRE

5 TING JEG ØNSKE JEG HAVDE VIDT OM SEX, DA JEG VAR YNGRE

Der er mange ting, som folk ikke fortæller dig om sex. Udlev dine fantasier og find din escort du kunne kigge her.

Seks ting, som jeg ville ønske, jeg havde vidst om sex, da jeg var yngre.

1. Sex handler ikke kun om reproduktion. Selvom sex ofte opfattes som en måde at skabe babyer på, handler det også om intimitet, nydelse og forbindelse. Sex kan være en måde at udtrykke kærlighed på, fejre en særlig lejlighed eller bare have det sjovt.

2. Sex kan være rodet. Sex kan være meget sjovt, men det kan også være rodet. Vær forberedt på våde lagner, plettet tøj og uventede lyde.

3. Sex kan være akavet. Vær ikke bange for at grine af dig selv under sex. Det er normalt at føle sig akavet eller klodset, og latter kan hjælpe dig til at slappe af og nyde øjeblikket.

4. Sex kan være ubehageligt. Sex kan være en fornøjelig oplevelse, men det er også vigtigt at være forberedt på ubehag. Ikke alle nyder enhver form for sex, og det er okay. Hvis noget ikke føles godt, skal du ikke være bange for at sige fra og prøve noget andet.

5. Sex kræver samtykke. Sex er kun altid med samtykke, hvis begge involverede parter frit og entusiastisk er enige om det. Hvis du nogensinde er usikker, er det altid bedre at spørge først.