You are currently viewing 3 tips når du skal købe sandkasse til haven

3 tips når du skal købe sandkasse til haven

Går du og leger med tanken om at få dig en ny sandkasse i haven, som dine unger kan lege med, har vi her samlet et par gode råd til dig, så du kan sørge for at træffe det helt rette valg.

Det er en rigtig god idé at få en sandkasse i have – især hvis du har børn. Det er et stort hit i alle børnefamilier.

Klik her og find mere.

Find det perfekte sted i haven

For det første skal du jo finde ud af med dig selv, hvor i haven du har lyst til at have den nye sandkasse stående. Alt afhængig af hvilken sandkasse du vælger, kan den jo nemt komme til at fylde en del i din have.

Det kan være, at der er et hjørne i haven, der lige nu ikke bliver brugt til noget, og så er det jo bare der, den skal stå. Eller hvis du allerede har masser af ting i din have, skal du måske i gang med at fjerne nogle ting eller planter for at få lavet den nødvendige plads.

Vælg den rette størrelse på din sandkasse

Når du har fundet ud af, hvor i din have din sandkasse skal stå, skal du jo også i gang med at tænke over, hvor stor din sandkasse skal være. Der er sandkasser i mange forskellige former og størrelse, og hvis du har en mindre have, skal du nok ikke i gang med at købe en af de helt store sandkasser. Næsten uanset hvor lidt plads du har at gøre godt med, kan du sikkert finde dig en sandkasse, som egner sig godt til det sted i haven, du har udset dig.

En god idé med et låg til sandkassen

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en rigtig god idé af dig at købe en sandkasse med låg til. Der er nogle sandkasser, der ikke har et låg, og det er bare ikke en god idé, hvis du gerne vil bevare sandkasse som et godt sted at lege for dine unger. Med et låg på sandkassen kan du sikre dig, at der ikke kommer alt muligt ned i sandkassen, som ikke hører til der. Du kan holde vind og vejr væk derfra, samtidig med at du også fx kan sikre dig, at alle nabolagets dyr ikke kommer forbi og lægger en hilsen i sandkassen. Så altid en god idé med låg.